OSZTV Makón

2019. április 8 és 11 között Makón került megrendezésre a Pénzügyminisztérium által meghirdetett Országos Szakmai Tanulmányi Verseny döntője, ahol iskolánkat 3 tanuló képviselte: Cser Fanni, Mesics Dominika és Kráner Alexander 13. C osztályos tanuló.

A verseny megnyitóján Izer Róbert a Pénzügyminisztérium adóügyekért felelős államtitkára Nelson Mandela gondolatát idézte: „Sohasem veszítek. Vagy győzök, vagy tanulok.” Majd bíztatásul beszélt a verseny és a győzelem viszonyáról.

Négy napi versengés, sok-sok izgalom, tapasztalat és élmény után az ünnepélyes eredményhirdetésre 2019. április 26-án került sor Budapesten a Pénzügyminisztérium pénztártermében.

A helyezésekről és a vizsgafelmentésekről szóló igazolásokat Izer Norbert államtitkár és a vizsgabizottság tagjai adták át.

Kráner Alexander 3. helyezést ért el.  A sok szép tárgyjutalom mellett felmentést kapott a pénzügyi-számviteli ügyintéző képesítés OKJ vizsgájának valamennyi vizsgarészéből (100 % teljesítmény százalékokkal).

Cser Fanni és Mesics Dominika a döntőn nyújtott teljesítménye alapján egy-egy vizsgarész kivételével felmentésben részesült a többi vizsgarész alól (szintén 100 %-os teljesítmény százalékokkal).

Gratulálunk a versenyzőknek!

Felkészítő tanárok: Bokor Csaba, Horváth Klaudia, Kálovics György, Marosán Ottó, Pékné Vadalma Éva, Takács Tamás

http://www.kormany.hu/hu/nemzetgazdasagi-miniszterium/adougyekert-felelos-allamtitkarsag/hirek/a-magyar-penzugy-szamviteli-kornyezet-versenyelony-a-magyar-gazdasag-szamara