HBSZ Diákbál 2018

Április 13-án, pénteken, 30 év után iskolánkban újra megrendezésre került a Diákbál.
A Pannónia étterem különtermében, nagyon elegáns környezetben és fantasztikus hangulatban telt minden perce. Csinosak voltak a hölgyek, elegánsak az urak, finom volt a vacsora, bálkirálynőt és bálkirályt választottunk, gyönyörű volt a bálterem és számtalan tombolanyeremény talált gazdára!

Öröm volt látni a sok boldog arcot és az önfeledt szórakozást, hogy nemcsak a diákok, hanem a tanárkollégák is végigtáncolták az estét.

Köszönetet szeretnék mondani a 10.B osztályos fiúknak: Maszlov Leonnak (IDB elnök), Osztrosits Ákosnak, Orsós Patriknak, Cser Patriknak, valamint Németh Grétának (11.B), akik segítettek a rendezvény sikeres lebonyolításában. Köszönöm, hogy mindig számíthatok rájuk!
Az est fényét emelték a nagyszerű standard és latin táncprodukciók a Lorigo TSE és a Savaria TSE táncosai előadásában és nem utolsó sorban Lerch Henrik (9.A) bűvészmutatványai.

A fekete macska sokaknak hozott szerencsét, közel 50 db tombolatárgy került kisorsolásra a báli résztvevők között, melyek közül a legértékesebb, a HP Laptop fődíj boldog tulajdonosa Kovácsné Ozsvárt Mónika tanárnő lett. Gratulálunk!
Köszönjük a sok pozitív visszajelzést, igazán örömmel tölt el bennünket, hogy mindenki jól érezte magát a diákbálon!

Móritzné Zsámboki Nóra

IDB segítő tanár, szervező

Képek a rendezvényről

(fotók: Cser Patrik, Kardos – Balassa Krisztina)